Staff

Staff

HEAD CHEF

Ádám MEDE

Adam Mede worked in several Michelin star restaurants before becoming chef of Laurel Budapest. His passion is to prepare his dishes with natural ingredients , mainly local and typical for the season. His plates are prepared to be entertaining and easy to understand.

SOUS CHEF

Dávid STRIDER

PASTRY CHEF

Zsuzsanna ÖTVÖS

COOK

Martin CSICSKÓ

PASTRY COOK

Barbara PÁLFI

JUNIOR SOUS CHEF

Roland STRÓBL

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezettek a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Cookie-k törlése, engedélyezése és kezelése a Chrome-ban
Sütik engedélyezése és tiltása a Mozilla Firefox-ban
Sütik engedélyezése és tiltása az Internet Explorerben

Bezárás