Étterem

Lokális konyha. Élménygasztronómia.

Laurel Budapest

Éttermünk egész estés gasztronómiai élményt kínál Budapest belvárosában. Séfünk, Mede Ádám  filozófiája a lokalitásra, vagyis a helyi alapanyagok használatára, illetve a borokkal egybeszőtt harmóniára épül. Laza elegancia, természethű ételek – ez a Laurel Budapest.

Menü

Éttermünk 6 és 8 fogásos menüsort kínál. A 6 fogásos menüsorunk szezonálisan időről időre megújul. A 8 fogásos Séf menü éttermünk emblematikus ételeit foglalja össze, azonban Séfünk döntése alapján az ételek egyes összetevői változhatnak. Kérjük vegyék figyelembe későbbi időpontra történő foglalás esetén.

Menüsoraink személyenként értendők, megosztani nem tudjuk vendégeink között.

Chef menü

27.000,- Ft
Borpárosítás: 16.000,- Ft

Bodag, Kaviár, Kecsketúró

Pisztráng, Karalábé, Zöldalma

Kacsamáj, Málnavirágméz, Füstölt paprika

Beregi tyúkleves

Harcsapaprikás

Marhaoldalas, Vörös káposzta, Birsalma

Kékszilva, Lila répa, Tejföl

Maláta, Kakaó, Sóskaramell

„Aranynapok”

25.000,- Ft
Borpárosítás: 12.000,- Ft

Tokhal, Madársóska, Tojás

Marhafarok gulyás

Akasztói szikiponty, Csicsóka, Szőlő

Szarvasgerinc, Fehérhagyma, Aszalt szilva

Kéksajt, Körte, Méz

Kakaóbab, Szarvasgomba, Füst

Vegán menü

23.000,- Ft
Borpárosítás: 12.000,- Ft

Grillezett gomba, Mogyoróvaj, Virágpor

Szilvaleves

Vöröskáposzta, Mustármag, Homoktövis

Sütőtök, Birsalma, Torma

Feketeribizli, Kakaóbab, Feketeribizli bors

Édesburgonya, Mangó, Gyömbér

Itallap

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezettek a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Cookie-k törlése, engedélyezése és kezelése a Chrome-ban
Sütik engedélyezése és tiltása a Mozilla Firefox-ban
Sütik engedélyezése és tiltása az Internet Explorerben

Bezárás