Staff

Staff

CHEF

Mede Ádám

Mede Ádám több Michelin-csillagos étteremben dolgozott, mire a Laurel Budapest konyhájának élére került. Filozófiája szerint tányérjairól a természetes, főként a hazai, szezonális alapanyagok köszönnek vissza érthető, szórakoztató formában.

SOUS-CHEF

Strider Dávid

PASTRY-CHEF

Ötvös Zsuzsanna

CHEF-DE-PARTIE

Csicskó Martin

PÂTISSIER

Pálfi Barbara

DEMI-CHEF-DE-PARTIE

Stróbl Roland

ÜZLETVEZETŐ

Hajdu Norbert

SOMMELIER

Balogh Levente

ÜGYVEZETŐ

Márton Tamás

FELSZOLGÁLÓ

Nagy Zsombor

Kedves Vendégeink!

A Laurel étterem nyári szabadság miatt augusztus 18-tól augusztus 29-ig zárva tart. Csapatunk egyszerre megy el pihenni annak érdekében, hogy egész évben a maximumot tudjuk nyújtani. Augusztus 30-tól várjuk újra kedves Vendégeinket.

 

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezettek a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Cookie-k törlése, engedélyezése és kezelése a Chrome-ban
Sütik engedélyezése és tiltása a Mozilla Firefox-ban
Sütik engedélyezése és tiltása az Internet Explorerben

Bezárás