Staff

HEAD CHEF

Mede Ádám

Mede Ádám több Michelin-csillagos étteremben dolgozott, mire a Laurel Budapest konyhájának élére került. Filozófiája szerint tányérjairól a természetes, főként a hazai, szezonális alapanyagok köszönnek vissza érthető, szórakoztató formában.

Sous chef
Stróbl Roland
Vezető cukrász

Ötvös Zsuzsanna

Pályavezető szakács
Szabó Dávid
Szakács / Cukrász
Karácsony Bence
Főpincér
Nagy Zsombor
head sommelier
Tüü Péter
Sommelier
Balogh Levente
Felszolgáló
Kovács András
Felszolgáló
Mucsina Fanni
Felszolgáló
Polgár Bence
Menedzser
Báthory Gergely
Client Service munkatárs
Pálfi Barbara

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezettek a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Cookie-k törlése, engedélyezése és kezelése a Chrome-ban
Sütik engedélyezése és tiltása a Mozilla Firefox-ban
Sütik engedélyezése és tiltása az Internet Explorerben

Bezárás