Staff
Laurel – Fine dining étterem Budapest
EXECUTIVE CHEF
Mede Ádám
Mede Ádám több Michelin-csillagos étteremben dolgozott, mire a Laurel Budapest konyhájának élére került. Filozófiája szerint tányérjairól a természetes, főként a hazai, szezonális alapanyagok köszönnek vissza érthető, szórakoztató formában.
Ötvös Zsuzsanna
HEAD CHEF
Szabó Dávid
SOUS CHEF
Simon Márk
CHEF DE PARTIE – MEAT SECTION
Hárs Tamás
Demi Chef de Partie – Cold Section
Csorba Dávid
Cukrász
Nagy Nándor
előkészítő chef
Szkladányi András
ÉTTEREM MANAGER
Nagy Zsombor
HEAD OF FRONT MANAGER
Vég Péter
head sommelier
Tüű Péter
SOMMELIER
Klopp Krisztián
ügyfélkapcsolati menedzser
Gál Bence
hostess
Jenei Panna
tisztaságért felelős munkatárs
Gazsi Mónika
tisztaságért felelős munkatárs
Szilágyi Melinda
MANAGER
Báthory Gergely
TREZOR MANAGER
Virág Vera
ügyvezető
Márton Tamás