Staff

Staff

HEAD CHEF

Mede Ádám

Mede Ádám több Michelin-csillagos étteremben dolgozott, mire a Laurel Budapest konyhájának élére került. Filozófiája szerint tányérjairól a természetes, főként a hazai, szezonális alapanyagok köszönnek vissza érthető, szórakoztató formában.

Sous chef
Stróbl Roland

PASTRY CHEF

Ötvös Zsuzsanna

pályavezető szakács (hús és hal pálya)
Strider Dávid
pályavezető szakács (hidegpálya)
Csicskó Martin
Szakács / Cukrász
Karácsony Bence
Főpincér
Nagy Zsombor
head sommelier
Tüü Péter
Sommelier
Balogh Levente
Felszolgáló
Kovács András
Felszolgáló
Mucsina Fanni
Felszolgáló
Polgár Bence
Menedzser
Báthory Gergely
Értékesítő
Papp Szandra
Client Service munkatárs
Pálfi Barbara

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezettek a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Cookie-k törlése, engedélyezése és kezelése a Chrome-ban
Sütik engedélyezése és tiltása a Mozilla Firefox-ban
Sütik engedélyezése és tiltása az Internet Explorerben

Bezárás