Staff

HEAD CHEF

Mede Ádám

Mede Ádám több Michelin-csillagos étteremben dolgozott, mire a Laurel Budapest konyhájának élére került. Filozófiája szerint tányérjairól a természetes, főként a hazai, szezonális alapanyagok köszönnek vissza érthető, szórakoztató formában.

Vezető cukrász

Ötvös Zsuzsanna

Sous chef

Szabó Dávid

chef de partie

Garai Ádám

cukrász

Halász Dóra

előkészítő chef

Szkladányi András

étteremmenedzser

Révai Miklós

főpincér

Nagy Zsombor

head sommelier

Tüű Péter

sommelier

Balogh Levente

Felszolgáló
Kovács András

felszolgáló

Marquet Geraldine

felszolgáló

Végh Péter

ügyfélkapcsolati menedzser

Gál Bence

hostess

Vajda Gabriella

menedzser

Báthory Gergely

ügyvezető

Márton Tamás

tisztaságért felelős munkatárs

Gazsi Mónika

tisztaságért felelős munkatárs

Imreiné Demkovits Éva

tisztaságért felelős munkatárs

Béni Zsuzsa

tisztaságért felelős munkatárs

Szilágyi Melinda

gyakornok

Kiss Zoltán

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezettek a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Cookie-k törlése, engedélyezése és kezelése a Chrome-ban
Sütik engedélyezése és tiltása a Mozilla Firefox-ban
Sütik engedélyezése és tiltása az Internet Explorerben

Bezárás