Staff

HEAD CHEF

Mede Ádám

Mede Ádám több Michelin-csillagos étteremben dolgozott, mire a Laurel Budapest konyhájának élére került. Filozófiája szerint tányérjairól a természetes, főként a hazai, szezonális alapanyagok köszönnek vissza érthető, szórakoztató formában.

Sous chef
Stróbl Roland
Vezető cukrász

Ötvös Zsuzsanna

Pályavezető szakács
Szabó Dávid
Szakács / Cukrász
Karácsony Bence
Főpincér
Nagy Zsombor
head sommelier
Tüü Péter
Sommelier
Balogh Levente
Felszolgáló
Kovács András
Felszolgáló
Mucsina Fanni
Felszolgáló
Polgár Bence
Menedzser
Báthory Gergely
Client Service munkatárs
Pálfi Barbara

covid, fine dining étterem, Budapest

Kedves Vendégeink!

Szeretettel várunk Titeket továbbra is, élményekkel, biztonságban!

#young #wild #free

 

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezettek a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Cookie-k törlése, engedélyezése és kezelése a Chrome-ban
Sütik engedélyezése és tiltása a Mozilla Firefox-ban
Sütik engedélyezése és tiltása az Internet Explorerben

Bezárás