Staff

HEAD CHEF

Mede Ádám

Mede Ádám több Michelin-csillagos étteremben dolgozott, mire a Laurel Budapest konyhájának élére került. Filozófiája szerint tányérjairól a természetes, főként a hazai, szezonális alapanyagok köszönnek vissza érthető, szórakoztató formában.

Vezető cukrász

Ötvös Zsuzsanna

Sous chef
Stróbl Roland
Pályavezető szakács
Szabó Dávid
Szakács / Cukrász
Karácsony Bence
Főpincér
Nagy Zsombor
head sommelier
Tüü Péter
Sommelier
Balogh Levente
Felszolgáló
Polgár Bence
Felszolgáló
Mucsina Fanni
Felszolgáló
Kovács András
Menedzser
Báthory Gergely

ügyvezető

Márton Tamás
Client Service munkatárs
Pálfi Barbara

Tisztaságért felelős munkatárs

Gazsi Mónika

Tisztaságért felelős munkatárs

Galicza Judit

Tisztaságért felelős munkatárs

Béni Zsuzsa

tanuló

Czékmási Gergő

gyakornok

Antalffy Michelle

A Laurel Budapest egy egészen különleges élménnyel vár február 12-től. Elhozzuk nektek a Covid-időszak legjobb éttermi illúzióját. Természetesen semmi sem az, aminek látszik, és minden a szabályok betartásával zajlik a lehető legnagyobb biztonság mellett. Hagyd magad elvarázsolni!

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezettek a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Cookie-k törlése, engedélyezése és kezelése a Chrome-ban
Sütik engedélyezése és tiltása a Mozilla Firefox-ban
Sütik engedélyezése és tiltása az Internet Explorerben

Bezárás