Staff
Laurel – Fine dining étterem Budapest
HEAD CHEF
Mede Ádám
Mede Ádám több Michelin-csillagos étteremben dolgozott, mire a Laurel Budapest konyhájának élére került. Filozófiája szerint tányérjairól a természetes, főként a hazai, szezonális alapanyagok köszönnek vissza érthető, szórakoztató formában.
Vezető cukrász
Ötvös Zsuzsanna
Sous chef
Szabó Dávid
Chef de Partie – Meat Section
Hárs Tamás
Chef de Partie – Garnish Section
Simon Márk
Demi Chef de Partie – Cold Section
Csorba Dávid
Cukrász
Nagy Nándor
előkészítő chef
Szkladányi András
manager
Nagy Zsombor
head sommelier
Tüű Péter
Felszolgáló
Kovács András
Front of House Manager
Vég Péter
ügyfélkapcsolati menedzser
Gál Bence
hostess
Vajda Gabriella
menedzser
Báthory Gergely
ügyvezető
Márton Tamás
tisztaságért felelős munkatárs
Gazsi Mónika
tisztaságért felelős munkatárs
Szilágyi Melinda