Étterem

Young, Wild & Free

Laurel Budapest

Csapat és csapatszellem, ami előre hajtja a konyhánkat, és amely Mede Ádám vezetésével nem ismer megalkuvást. A Laurel dinamizmusa magától értetődő, hiszen a csapatunk átlagéletkora 26 év. A fiatalos megszállottság olyan szakértelemmel párosul, aminek köszönhetően igazi karakterek, egyéniségek születnek és csiszolódnak össze. A gasztronómia iránti fanatizmusunk a tradíciók és az alapanyagok legmélyebb tisztelete mellett nyit a progresszív konyha felé, célunk pedig, hogy a vendégeink elé tett ételek bebizonyítsák: Mi tényleg az ízek megszállottjai vagyunk.

Menü

A speciális helyzetre való tekintettel jelenleg fix menüsort kínálunk. Vegetáriánus és vegán vendégeink türelmét kérjük, jelen körülmények között az ő igényeiket még nem tudjuk Laurel minőségben kiszolgálni.

Menü

Illúzió menünkben konyhánk progresszív, merész és kifinomult oldalát mutatjuk meg. Meglepő ízpárosítások, erőteljes savak, ázsiai fúziós elemek, fiatalos dinamizmus jelenik meg a tányérokon. Biztonságban, itthon, de az utazás és az éttermi élmény illúziójával egy felejthetetlen estén. Mivel továbbra sem utazhatunk szabadon szerte a Világban, ezért sommelier-csapatunk próbált olyan borokat összeválogatni, melyek kicsit talán elhozzák a külföldi utazás “illúzióját”. Mind a borpárosításoknál, mind a palackban rendelhető boroknál több a külföldi bor, a Föld minden szegletéből: Argentína, Kalifornia, Új-Zéland, Dél-Tirol, de természetesen magyar borokból is bőséges a kínálat!

33.000,- Ft
Borpárosítás: 18.000,- Ft
Az árak szervizdíjat nem tartalmaznak.

Menüsorunk glutént, szóját, laktózt, tejfehérjét és magféléket is tartalmaz. A jelenlegi helyzetben sajnos az allergiákat és a vegán opciót nem tudjuk kezelni és helyettesítő fogásokat sem tudunk kínálni.
További allergiákra vonatkozó kérdéseitekkel forduljatok hozzánk bizalommal!

Snack

Tonhal, Ponzu, Halszósz

Terlan „Winkl” Sauvignon Blanc 2019
(Dél-Tirol, Olaszország)

Borjúbríz, Zsálya, Barnavaj

Taille Aux Loups:
Les Hauts de Husseau 2018
(Montlouis Sur Loire, Franciaország)

Májas hurka, Wasabi, Alma

Egon Müller: Riesling 2018
(Mosel, Németország)

Kakas ramen

Fehérrépa, Passió, Turbolya

E. Gascón: „Candela”
Chardonnay-Viognier 2019
(Mendoza, Argentína)

Marha tataki, Miso dashi, Briós

Brazin: Old Vine Zinfandel 2017
(Lodi, Kalifornia)

Ananász, bergamott, tonik

Miso, szilva, gesztenye

Pajzos: 5-puttonyos Aszú 2006
(Tokaj, Magyarország)

Petits fours

Itallap

A Laurel Budapest egy egészen különleges élménnyel vár február 12-től. Elhozzuk nektek a Covid-időszak legjobb éttermi illúzióját. Természetesen semmi sem az, aminek látszik, és minden a szabályok betartásával zajlik a lehető legnagyobb biztonság mellett. Hagyd magad elvarázsolni!

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezettek a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Cookie-k törlése, engedélyezése és kezelése a Chrome-ban
Sütik engedélyezése és tiltása a Mozilla Firefox-ban
Sütik engedélyezése és tiltása az Internet Explorerben

Bezárás