Étterem
Young, Wild & Free
Laurel Budapest
Csapat és csapatszellem, ami előre hajtja a konyhánkat, és amely Mede Ádám vezetésével nem ismer megalkuvást. A Laurel dinamizmusa magától értetődő, hiszen a csapatunk átlagéletkora 26 év. A fiatalos megszállottság olyan szakértelemmel párosul, aminek köszönhetően igazi karakterek, egyéniségek születnek és csiszolódnak össze. A gasztronómia iránti fanatizmusunk a tradíciók és az alapanyagok legmélyebb tisztelete mellett nyit a progresszív konyha felé, célunk pedig, hogy a vendégeink elé tett ételek bebizonyítsák: Mi tényleg az ízek megszállottjai vagyunk.
Menü
A speciális helyzetre való tekintettel jelenleg fix menüsort kínálunk. Vegetáriánus és vegán vendégeink türelmét kérjük, jelen körülmények között az ő igényeiket még nem tudjuk Laurel minőségben kiszolgálni.
Menü
Illúzió menünkben konyhánk progresszív, merész és kifinomult oldalát mutatjuk meg. Meglepő ízpárosítások, erőteljes savak, ázsiai fúziós elemek, fiatalos dinamizmus jelenik meg a tányérokon. Biztonságban, itthon, de az utazás és az éttermi élmény illúziójával egy felejthetetlen estén. Mivel továbbra sem utazhatunk szabadon szerte a Világban, ezért sommelier-csapatunk próbált olyan borokat összeválogatni, melyek kicsit talán elhozzák a külföldi utazás “illúzióját”. Mind a borpárosításoknál, mind a palackban rendelhető boroknál több a külföldi bor, a Föld minden szegletéből: Argentína, Kalifornia, Új-Zéland, Dél-Tirol, de természetesen magyar borokból is bőséges a kínálat!
33.000,- Ft
Borpárosítás: 18.000,- Ft
Az árak szervizdíjat nem tartalmaznak.
Menüsorunk glutént, szóját, laktózt, tejfehérjét és magféléket is tartalmaz. A jelenlegi helyzetben sajnos az allergiákat és a vegán opciót nem tudjuk kezelni és helyettesítő fogásokat sem tudunk kínálni.
További allergiákra vonatkozó kérdéseitekkel forduljatok hozzánk bizalommal!
Snack
Tonhal, Ponzu, Halszósz
Terlan „Winkl” Sauvignon Blanc 2019
(Dél-Tirol, Olaszország)
Borjúbríz, Zsálya, Barnavaj
Taille Aux Loups:
Les Hauts de Husseau 2018
(Montlouis Sur Loire, Franciaország)
Májas hurka, Wasabi, Alma
Egon Müller: Riesling 2018
(Mosel, Németország)
Kakas ramen
Fehérrépa, Passió, Turbolya
E. Gascón: „Candela”
Chardonnay-Viognier 2019
(Mendoza, Argentína)
Marha tataki, Miso dashi, Briós
Brazin: Old Vine Zinfandel 2017
(Lodi, Kalifornia)
Ananász, bergamott, tonik
Miso, szilva, gesztenye
Pajzos: 5-puttonyos Aszú 2006
(Tokaj, Magyarország)
Petits fours
Itallap