Boldogsággal teli izgalommal készülünk, hogy fél éves várakozás után május 14-től újból éttermünkben láthassunk titeket vendégül. Szerencsések vagyunk, mert ezt a hosszú időszakot nem kellett tétlenül töltenünk: először a Silentium menük, majd az Illúzió menü révén folyamatosan kapcsolatban maradhattunk és megoszthattuk veletek a Laurel-élményt ilyen alternatív formákban is. Ezúton is köszönjük, hogy ebben az időszakban is velünk voltatok, támogattatok minket.

Az újranyitásra készült menünk a Szintézis nevet kapta, amivel több dolgot szeretnénk kifejezni. Egyrészt ebben a menüben szeretnénk mintegy összegezve megmutatni, hogy az elmúlt időszakban hogyan helyeztük át még inkább a fókuszt az ízközpontúságra, letisztultságra, másrészt pedig sok vendégünk kérésének eleget téve visszahozunk a menüre egy-két igazi emblematikus fogásunkat, például a harcsapaprikást is. A szintézis tehát egyfajta összegzést jelent itt számunkra: annak az összegzését, ami fejlődésen keresztülmentünk a zárvatartás alatt is, és ami egy új szintre tudja emelni a Laurel-élményt vendégeink számára. Aktuális menünket ide kattintva találjátok meg.

További jó hírünk az újranyitás mellett, hogy a Silentium menüink mellé adott ajándék éttermi voucherek felhasználhatóságát egységesen 2021. augusztus 31-ig toltuk ki, hogy mindenkinek lehetősége legyen beváltani őket. Nagyon várjuk, hogy élőben is találkozhassunk és megoszthassuk egymással, hogy mit jelentett nekünk az elmúlt egy év, és együtt ünnepelhessük ennek a kihívásokkal teli időszaknak a reményeink szerinti végét.

Éttermünkbe egyelőre május-júniusra foglalhattok asztalt szerdától szombatig vacsoraidőre. Foglalásotoknál jelezhetitek, ha asztaltársaságotokból bárki speciális étrendet követ vagy ételallergiája van, esetleg speciális napot, évfordulót ünnepeltek. Válasszátok ki a számotokra legideálisabb napot és foglaljatok asztalt az alábbi gombra kattintva.