Izgalmas pár héten vagyunk túl és a november sem lesz eseménytelen, így mutatjuk is legújabb híreinket.

Michelin Guide Hungary

Múlt héten mutatták be az első magyar Michelin Guide étteremkalauzt, amelyben továbbra is ott vagyunk a Michelin ajánlott helyek között.  Egyet biztosan ígérhetünk: megyünk előre az eddiginél is nagyobb erővel és elhivatottsággal. Emellett természetesen gratulálunk minden már jól ismert és új csillagos étteremnek, valamint a Michelin Guide legújabb hazai szereplőinek.

Laurel Szilveszter

Idén először nálunk is ünnepelheted a Szilveszter estét kettesben, vagy akár nagyobb társasággal, amely alkalomból Tüű Péter sommelier-nk különleges champagne párosítással készül mindkettő menüsorunk választása esetén.

fine dining étterem, top étterem

Csopaki Resti by Laurel

November 11-től új időszámítás indul a Csopaki Resti by Laurel életében. Mostantól minden pénteken, szombaton és vasárnap is várunk benneteket az ország legkisebb, de legkedvesebb bisztró éttermében Csopakon a vasútállomáson, Mede Ádám (Laurel Budapest) és Karácsony Bence (Resti by Laurel) örömkonyhájában, egy teljesen megújult, 6 fogásos menüsorral.

fine dining étterem, top étterem

Laurel Trezor Klub – Save the date

December 13-án tartjuk az idei év utolsó Trezor Klubját, ahol Péter garantáltan az ünnepi hangulathoz méltó kóstoló sorral fog készülni. Ha érdekel a következő alkalom tematikája, kövesd Facebook és Instagram oldalunkat, vagy olvasd híreinket a Laurel weboldalán.

Különterem

Családi-, vagy baráti összejövetel esetén, esetleg céges vacsora alkalmával foglaljatok felújított különtermünkbe, ahol szeparált részen, akár 8 fős társasággal is kényelmesen elfértek.

fine dining étterem, top étterem

Ha élményt ajándékoznál

Vásárolj személyesen, vagy akár online ajándékutalványt hozzánk az általad kigondolt bármely összegben és lepd meg szeretteidet egy Laurel vacsorával! Kérdés, vagy vásárlás esetén keress minket a 06203695922 telefonszámon, vagy az info@laurelbudapest.hu e-mail címen.