Laurel Budapest

Fine dining étterem Budapest belvárosában

Formabontó menük, fiatalos lendület és az ételek iránti fanatizmus.

A Michelin Guide és a Dining Guide top 10 étterem Budapest rangsorán több alkalommal szerepeltünk.

Laurel Budapest, fine dining étterem
Laurel Budapest, fine dining étterem

A Laurel Budapest egy modern és kreatív fine dining étterem, melyet a klasszikus francia konyhatechnológiákra építve a magyar alapanyagok és hagyományok tisztelete, valamint a nemzetközi konyha fúziója jellemez.

Célunk, hogy bemutassuk azt a határokat nem ismerő filozófiát, amit a modern magyar gasztronómiáról gondolunk, a hozzávalók beszerzésétől kezdve a borok kiválasztásán át a tálalásig; hogy pont úgy érezzétek magatokat, mint amikor egy jó barátnál vagytok vendégségben.

Laurel Budapest, fine dining étterem
Laurel Budapest, fine dining étterem

Tudnivalók a Laurel étteremről

Degusztációs menü

Két különböző degusztációs menü közül választhattok, amelyek azonos fogásszámmal rendelkeznek; ezek közül az egyik teljesen vegán, semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaz.

Degusztációs menü: 39.500​ Ft
Borpárosítás: 19.000 Ft
Szervizdíj 15%

Ételintoleranciával a Laurel-ben?

Menüsorunk rák-és kagylóféléket, glutént, szóját, laktózt, tejfehérjét, mogyorót és egyéb magféléket is tartalmaz. Speciális étrend, vagy ételallergia esetén mindenképp jelezzétek azt felénk a foglalás során, mivel a helyszínen már nem áll módunkban változtatni a menüsoron. Konyhánk tejfehérje- és/vagy laktózérzékenység esetén kizárólag vegán, gluténérzékenység esetén pedig módosított, esetenként csökkentett menüsorral tud készülni.

Fontos felhívni a figyelmeteket arra, hogy ételeink azonos konyhai térben készülnek, így a legnagyobb odafigyelés mellett is tartalmazhatnak bármilyen allergén összetevőt.

Hogyan készüljetek éttermünkbe?

Kérjük érkezzetek pontosan, mivel így tudjuk nektek és a többi vendégnek is a legjobb szolgáltatást, egy top étterem színvonalát nyújtani.

Fine dining étterem létünk ellenére nálunk nincs dress code; számunkra a legfontosabb, hogy kényelmesen érezzétek magatokat..

Abban az esetben, ha 8 főnél nagyobb társasággal érkeznétek, vegyétek fel velünk kapcsolatot az info@laurelbudapest.hu email címen.