Tájékoztatni szeretnénk kedves vendégeinket, hogy 2019. augusztus 18-29-ig zárva tartunk, ezalatt az étterem, a borbár, illetve a könyvesbolt is zárva tart. A rövid pihenőt amiatt is iktattuk be, mert az előkészületekkel együtt több, mint egy év után van lehetőségünk egy kis feltöltődésre. Az elmúlt időszakban elindítottuk a Babérliget Könyvesboltot, a Laurel Budapest fine dining éttermet, illetve a kapcsolódó borbárt és tapas bárt. Lassan 4 hónapja teljes erőbedobással dolgozunk azon, hogy Budapest top éttermei közé tartozhassunk.

Köszönjük vendégeink bizalmát, a sok teltházas estét és a mérhetetlen sok pozitív visszajelzést, melynek köszönhetően a TripAdvisoron lassan két hónapja a Laurel Budapest legjobb étterme.

A mögöttünk álló hónapok nagyon mozgalmasak voltak, kiemelkedő szaktudással és tapasztalattal rendelkező csapatunk több kiváló szakemberrel is bővült – többek között Tüü Péter kétszeres magyar bajnok sommelier is csatlakozott hozzánk.

A nyári pihenő után természetesen ismét azon leszünk, hogy Budapest belvárosában, laza környezetben, de mégis kompromisszumok nélkül mutassuk be lokális alapanyagokra épülő menüsorainkat.

Augusztus 30-tól a Kertész utcában a szokásos nyitva tartás (kedd-szombat: 18.00-24.00) mellett várjuk vendégeinket, augusztus 31-én szombaton pedig Mádon a Juliet Victor Borászatnál biztosítjuk a borkóstoló mellett a gasztroélményeket a Mádi Furmint Ünnep keretein belül. Az eseményről IDE kattintva tájékozódhat.

Szeptembertől a borbárban két-három hetente tematikus programokkal, borkóstolókkal jelentkezünk, melyekről Facebook oldalunkon rendszeresen tájékoztatjuk vendégeinket.

Szolgáltatásaink szeptembertől tovább bővülnek, trezorbérleti rendszerünk is elindításra kerül. A Laurel Budapest borospincéjében 104 darab névre szóló bortrezor található, ahol állandó hőmérsékletet, megfelelő páratartalmat, így tökéletes körülményeket tudunk biztosítani trezorbérlőink borainak tárolásához.

Fine dining étterem Budapest belvárosában

A Laurel Budapest, amellett, hogy egy degusztációs menüt kínáló, élménygasztronómiára építő fine dining étterem, egy laza bor és tapas bár is egyben, amely országos szinten egyedülálló bortrezor rendszert biztosít vendégeinek.

Aktuális étlapunk és itallapunk a következő linkeken érhető el:
DEGUSZTÁCIÓS MENÜ