Alig öt hónappal a nyitásunk után, tavaly szeptemberben járt nálunk először a MICHELIN ellenőre és rögtön az ajánlott éttermek közé javasolta a Laurel Budapestet a most megjelenő piros könyvében. Különösen növeli az elismerés értékét, hogy hazánkban 2020-ban egyedüliként mi kerültünk be a kiadványba, ráadásul egy igen fiatal csapattal.

Top étterem Budapest

A fine dining éttermek legelismertebb független szakmai zsürijének elismerése akkor is jól esik, ha számunkra a Ti véleményetek a legfontosabb. Ez egy igazi csapatmunka volt ilyen rövid idő alatt és – ahogy Ádám is nyilatkozta az elmúlt napokban – nem szeretnénk itt megállni. A nyitás előtt, az első évünkre megfogalmazott szakmai céljainkat elértük a MICHELIN Guide ajánlásával és azzal, hogy a Dining Guide a legjobb éttermek közé sorolt minket, a jövőben is szeretnénk napról napra fejlődni, mindig egyre jobbnak lenni, és megtartani a „top étterem Budapest” színvonalat.

Ha voltatok már nálunk, akkor várunk Titeket szeretettel vissza, ha pedig még nem, akkor alig várjuk, hogy Nektek is megmutathassuk ételeinket, filozófiánkat!