Lassan közeledünk augusztus végéhez, mi azonban egy cseppet sem szomorkodunk, hiszen ez egyet jelent a Laurel Trezor Klub nyáriszünetének végével is, melynek következő, augusztus 30-i rendezvényére téged is várunk szeretettel!

Nagy büszkeségünk, hogy borospincénkben 104 darab névre szóló bortrezor található, melyekben folyamatosan tökéletes körülményeket biztosítunk a trezortulajdonosok borai számára. A klubtagoknak Tüű Péter Champagne-szakértő és kétszeres Magyar Sommelier Bajnok minden hónapban tart egy tematikus kóstolót, amelynek nyárzáró eseményén most klubtagság nélkül is bárki részt vehet. Természetesen a Laurel étterem addig is, a Trezor Klubtól függetlenül továbbra is látogatható nyitvatartási időben.

A következő rendezvényünkön Ádám tapasaihoz a Péter által válogatott Cava sort fogjuk végig kóstolni.

Találkozunk többek között egy nagyon durva, 96-hónapos (tehát 8-éves érlelést kapott) Corpinnat-tal, majd áttérünk a 0,75 és Magnum-összehasonlításra a Juvé & Camps csúcspezsgőjének 0,75-ös és 1,5-es kiszerelésével. Mindegyikhez más tapast kínálunk, a stílusának megfelelően.

Mede Ádám és a Laurel konyhája spanyol / katalán / baszk beütésű ételekkel készül, sharing plate-es kiszerelésben.

Az estén való részvétel díja 39.000,- forint, amely tartalmazza az ételeket, italokat, vizet, kávét, szervizdíjat egyaránt. Az este folyamán természetesen a Laurel Trezor Klubhoz is lehet csatlakozni, amely tagság több előnnyel is jár a soron következő rendezvények kapcsán egyaránt.

Kezdés: 19 óra

Részvételi szándék, vagy bármilyen Trezor Klubbal kapcsolatos kérdés esetén írj nekünk e-mailt a trezor@laurelbudapest.hu címre! A kóstoló férőhelyei limitáltak, ezért érdemes mihamarabb jelentkezni.

Aki nem akar spoilerezni, az ne görgessen tovább, de azért megosztjuk a teljes étel és italsort.

Ételek:

 1. Mangalica sonka
 2. Házi kovászos kenyér, oliva olaj
 3. Padron, Manchego, Szardella
 4. Croquetas, Mayo
 5. Pacal, Bab, Paradicsom
 6. Tőkehal, Borsó, Chorizo

Italok:

 1. Vicente Gandia – Hoya de Cadenas Brut Nature
 2. Pere Ventura – Primer Brut Reserva
 3. Juvé & Camps – Cava Reserva de la Familia Brut Nature
 4. Juvé & Camps – Cava Reserva de la Familia Brut Nature Magnum
 5. Gramona – Imperial Brut Gran Reserva
 6. Recaredo – Serral dell Vell Brut Nature (Corpinnat DO)