A Laurel Budapest étterem a budapesti fine dining éttermek között elsőként egyedülálló lehetőséget ajánl fel a vendéglátás bármelyik ágát tanuló diákoknak: a teljes ár töredékéért vehetnek részt november 27-én, szerdán először egy komplex, egész estés fine dining vacsoraélményben.

Az este során a diákok Mede Ádám séf hatfogásos őszi menüjét, az Aranynapokat kóstolhatják meg az ételekhez járó borpárosítással együtt, amelyet Tüü Péter kétszeres magyar bajnok sommelier készített el. Lehetőségük lesz bepillantani az étterem működésébe: kérdezhetnek a séftől, a cukrászséftől, a sommelier-ktől vagy a felszolgáló kollégáktól is. Megtekinthetik az országos szinten egyedülálló bortrezort.

A budapesti top éttermek között egyedülálló kezdeményezés célja, hogy a vendéglátás iránt érdeklődő diákok, leendő szakácsok, felszolgálók, baristák, sommelier-k számukra elérhető áron megtapasztalhassák egy egész estés fine dining vacsora komplex élményét, így ébresztve bennük érdeklődést a fine dining világa iránt.

Az est egyetlen részvételi feltétele aktív hallgatói jogviszony bármilyen, a vendéglátáshoz kapcsolódó közép- vagy felsőfokú oktatási intézményben. Jegyet a vacsorára előzetesen lehet vásárolni az alábbi linken, ahol az érdeklődők további információkat is találnak az eseményről:

Jegyvásárlás

 

Fine dining étterem Budapesten

A Laurel Budapest amellett, hogy egy degusztációs menüt kínáló, élménygasztronómiára építő, Budapest belvárosában található fine dining étterem, egy laza borbár és tapas bár is egyben, amely országos szinten egyedülálló bortrezor rendszert biztosít vendégeinek.

Aktuális étlapunk és itallapunk a következő linkeken érhető el:
DEGUSZTÁCIÓS MENÜ