Büszkék vagyunk arra, hogy a pandémia ellenére sikerült éttermünk egységét megőrizni, illetve csapatunkat egyben tartani, ráadásul a Laurel család 2022-től kiteljesedett több új, külföldön is már bizonyított csapattaggal. Révai Miklós, több mint 500 három Michelin-csillagos szerviz után csatlakozott a Laurel személyzetéhez, mint étteremmenedzser. Miki számos világhírű étteremben dolgozott már Európától kezdve Los Angelesen át, majd mintegy tíz év külföldi munka után döntött úgy, hogy visszatér Magyarországra.

Garai Ádám szintén számos hazai ismert étterem szakácsaként bizonyított, továbbá tapasztalatot szerzett a Bocuse d’Or magyar csapatának tagjaként is 2012 és 2013-ban. Ádám három év Japánban szerzett szakmai tudás után döntött úgy, hogy visszatér Budapestre, ahol rögtön a Laurel család tagjaként kezdte meg a 2022-es évet.