Októberben jövünk jó pár programmal, amire érdemes már előre foglalni. Mutatjuk is, mivel készülünk:

Pesti István x Mede Ádám

Október 20-án Pesti István (Platán) látogat el a Kertész utcába, ahol Ádámmal egy négykezes örömfőzés keretében megrendezett vacsorára invitálnak minden hazai gasztronómia iránti rajongót.

Ádámot és Istvánt régi barátság fűzi egymáshoz, amit folyamatos szakmai tisztelet és elismerés jellemez. Mivel együtt még sosem főztek, ezért ez egy igazán különleges estének ígérkezik. Amit már tudni lehet a nagy napról: egy nyolc fogásos menüsorral készülnek.

fine dining étterem Budapest, degusztációs menü

A baráti vacsora szűkebb körű lesz, mint amit megszokhattatok a Laurelben, ezért érdemes figyelni foglalási oldalunkat!

A vacsora díja 58.000 Ft/fő, amely ár nem tartalmazza az italfogyasztást és a szervizdíjat.

Jegyek október 04. kedd déltől lesznek elérhetőek a Laurel Budapest foglalási oldalán:

Huszár Krisztián x Mede Ádám

Október 8-án ünnepli első születésnapját a csopaki Bor és Más Balaton, amely rendezvényen Huszár Krisztián és a Vietnámigulyás.hu csapata, valamint Ádám közösen fognak alkotni a konyhában. További részletekért kattints az esemény hivatalos oldalára:

https://fb.me/e/5Jmc8UiYJ

Ha pedig Csopak, akkor látogass meg minket balatoni pop-up kitelepülésünknél, a Csopaki Restinél is, amely idén kivételesen az egész őszi időszakban is nyitva tart, ráadásul október 13-tól megújult étlappal jelentkezünk.

fine dining étterem, top étterem
Vasárnapi nyitvatartás

Jó hírünk van: év végéig továbbra is nyitva leszünk vasárnaponként, így már hetente öt szerviz napon keresztül is lehetőségünk van vendégül látni titeket.

Különterem

Családi-, vagy baráti összejövetel esetén, esetleg céges vacsora alkalmával foglaljatok felújított különtermünkbe, ahol szeparált részen, akár 8 fős társasággal is kényelmesen elfértek.

Ha élményt ajándékoznál
Vásárolj személyesen, vagy akár online ajándékutalványt hozzánk az általad kigondolt bármely összegben és lepd meg szeretteidet egy Laurel vacsorával. Kérdés, vagy vásárlás esetén keress minket a 06203695922 telefonszámon, vagy az info@laurelbudapest.hu e-mail címen.