Decemberben érkezik a Laurel fine dining étterem házhozszállítós menüsorának harmadik kiadása, melyet kimondottan karácsonyi hangulatban terveztünk meg. Pisztráng, kakasleves, szarvas és Zsuzsi karácsonyi rumbabája kerül a Laurelből az ünnepi asztalra. A korábbi tapasztalatok alapján úgy állítjuk össze karácsonyi bőröndünket, hogy az kiváló élmény ajándék lehessen kollégáknak, üzleti partnereknek, vagy a lehető legjobban pótolni tudja a céges karácsonyi rendezvények hangulatát egy közös Zoom vagy Teams vacsora keretében. A dobozunk tartalma 4+2 fogásos „otthoni fine dining”, ismét pontos tálalási leírással és maximum 10 perces befejező munkával, ahogyan korábban megszokhattátok.

Ezúttal csak B2B értékesítést tervezünk, hogy minél profibb szolgáltatást tudjunk nyújtani azoknak a cégeknek, akik ebben a kihívásokkal teli 2020-as évben is valami különleges ajándékkal szeretnék megköszönni munkatársaik, partnereik munkáját. A dobozainkat így partnereinkre tudjuk szabni csomagolásban, szállításban, vezetői jókívánságokban. Éppen ezért a minimális rendelési mennyiséget 30 dobozban határoztuk meg.

Hiszünk benne, hogy sok tulajdonos, cégvezető és HR-es gondolkodik most, hogy mi lehetne a tökéletes és egyben felelős ajándék az idei évben, amely valamelyest pótolja a szociális eseményeket is. Ha Te is ilyen pozícióban dolgozol és érdekel a Laurel karácsonyi ajánlata, akkor add meg adataidat az alábbi linken és felvesszük Veletek a kapcsolatot:

Ha olyan nagyszerű cégnél dolgozol, akit érdekelhet egy ilyen egyedi, innovatív ajándék és Te is szívesen Silentium-karácsonyoznál a kollégáiddal, akkor küldd el az illetékes tulajdonos/vezető/HR-es nevét, e-mail címét és telefonszámát nekünk az info@laurelbudapest.hu címre és mi felvesszük vele a kapcsolatot. Ha az ajánlásod kapcsán a céged minket ajándékoz karácsonyra, természetesen Téged meghívunk az éttermünkbe egy ebédre/vacsorára.