Új őszi szezonális menünk középpontjában ezúttal a vadhúsok állnak: fácán, szarvas, vadkacsa és nyúl adja a menü gerincét. Séfünk, Mede Ádám progresszív, kísérletező oldalát mutatja meg ismét a szezonális menüsorban. Meglepő ízpárosítások, merész savak, ázsiai fúziós elemek, fiatalos dinamizmus jelenik meg a tányérokon. Vendégeink igazi klasszikusokkal is találkozhatnak a fogások között (pl. Vadas), de természetesen nem a megszokott formában. Cukrászséfünk, Ötvös Zsuzsa szintén bátran használ szokatlanabb, ázsiai fúziós alapanyagokat a menüsor desszertjeiben: fekete fokhagymát, misót, umeboshit. Így nyer kettős értelmet a vadon a menü végére.

A séf menüt, amely a kiforrott, letisztult emblematikus fogásainkat tartalmazza, séfünk ugyancsak az őszi szezonra hangolta. Ez a menüsor továbbra is hűen tükrözi Mede Ádám séf elköteleződését a kiváló minőségű lokális alapanyagok, húsok (marhaoldalas, fürj, fácán), halak (tokhal, pisztráng) mellett. Ismerős, emlékeket felidéző ételek (halászlé, bodag, mézes krémes) meglepő és játékos formában.

A vegán menü fogásai szintén hűen tükrözik a betakarítás, az őszi „aranynapok” időszakának buja gazdagságát a gyökérzöldségek, hagymafélék, magvak, őszi gyümölcsök sokfélesége révén. Merész, határozott savak, izgalmas ázsiai összetevők, szokatlan ízpárosítások teszik emlékezetessé a növényi alapú menüsorunkat.

Szombati ebédmenünket is új fogásainkból állítottuk össze, így érdemes akár ebédidőben is felkeresni éttermünket!

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezettek a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Cookie-k törlése, engedélyezése és kezelése a Chrome-ban
Sütik engedélyezése és tiltása a Mozilla Firefox-ban
Sütik engedélyezése és tiltása az Internet Explorerben

Bezárás