Február 12-től újból találkozhatunk a Laurelben. Péntektől vasárnapig 13-15 óra között vehetitek át éttermünkben Illúzió menünket.

Ugye milyen jól hangzik? A fenti időpontokban szeretettel várunk Titeket előzetes foglalás alapján, hogy elvitelre készített menünket átvegyétek. Bár természetesen étteremben étkezni egyelőre csak illúzió, mi ezt az Illúziót a lehető legtökéletesebbre szerettük volna megalkotni. Kollégáink örömmel fejezik be és tálalják az ételeinket számotokra, a már más fine dining éttermek által is ismert „Séf házhoz megy” szolgáltatás keretében. Hogy mitől is más az Illúzió? Attól, hogy nem hozzátok megyünk, hanem együttműködő partnerünk által biztosított magánlakásba a közvetlen közelbe, melyet ebből a célból rendezett be és ad bérbe számotokra erre a pár órára (a bérleti díjat a feltüntetett árak már tartalmazzák).

Több meglepetést egyelőre nem szeretnénk lelőni, találkozzunk mielőbb és értékeljetek minket, hogy sikerült a varázslat. Menünket ide kattintva találjátok meg,