Szeptember megérkeztével még sokan a nyarat búcsúztatják, mi azonban az őszben rejlő lehetőségeket ünnepeljük; konyhánk számára ez az évszak számos inspirációt tartogat megannyi új alapanyag, szín és illat formájában, melyek hatására menüsorunk is folyamatos megújuláson megy keresztül.

A hűvösebb idő beköszöntével a nyitásunk óta, vagyis már 3,5 éve folyamatosan lévő „őslevesünk”, a Kakas ramen is frissült, amit gombákkal, pak choi-jal, marinált, szabadtartású tojással és nem utolsó sorban házi ramen tésztával kínálunk.Laurel Budapest top étterem, fine dining étterem

Főételünk esetében a mangalicát felváltotta a sellyei fürj, amit kétnapos sóoldatban lévő érlelés után szervizkor frissen a japán grillről tálalunk Ádám házi XO szószával és vajban karamellizált sárgabarackkal.

Egy kicsit még a nyarat is megidézzük a napokban debütált Haricot Tarbais, Za’taar, Büszke (egres) vegán főételünkkel, ami Green Eggben sült bodaggal mártogatva az igazi.

Laurel Budapest top étterem, fine dining étterem

A Laurel fine dining élmény továbbra is Zsuzsi desszertjeivel válik kerek egésszé: a séfmenünél a Homoktövis, Gríz, Méz és a Kakaóbab, Meggy, Füst kreációk a vacsora záróakkordjai, vegán menüsorunkat pedig az Őszibarack, Hibiszkuszos tonik, Kókusz, valamint a Fekete szezám, Meggy, Shizo izgalmas összhangja zárja.

A megújult degusztációs menü mellé Tüű Péter sommelier kiváló bor, illetve bor- és champagne párosításokat ajánl az igazán komplex vacsoraélményt kedvelőknek.

Vasárnapi nyitva tartás

Az elmúlt hetek egyik újdonsága volt, hogy vasárnaponként is nyitva tartottunk. Jó hírünk, hogy olyan sokan látogattatok meg minket ezeken a napokon, hogy úgy döntöttünk, az év végéig továbbra is tudtok asztalt foglalni a hét utolsó napján egyaránt.

Csopaki Resti by Laurel

A tavalyi évvel ellentétben a nyárral együtt most nem búcsúzik pop-up éttermünk, a Csopaki Resti; Bence továbbra is várja az Északi partra látogatókat friss bodagokkal és válogatott borokkal, melyeket igény szerint most már a felújított belső térben is meg tudtok kóstolni.