Új őszi szezonális menünk középpontjában ezúttal a vadhúsok állnak: fácán, szarvas, vadkacsa és nyúl adja a menü gerincét. Séfünk, Mede Ádám progresszív, kísérletező oldalát mutatja meg ismét a szezonális menüsorban. Meglepő ízpárosítások, merész savak, ázsiai fúziós elemek, fiatalos dinamizmus jelenik meg a tányérokon. Vendégeink igazi klasszikusokkal is találkozhatnak a fogások között (pl. Vadas), de természetesen nem a megszokott formában. Cukrászséfünk, Ötvös Zsuzsa szintén bátran használ szokatlanabb, ázsiai fúziós alapanyagokat a menüsor desszertjeiben: fekete fokhagymát, misót, umeboshit. Így nyer kettős értelmet a vadon a menü végére.
A séf menüt, amely a kiforrott, letisztult emblematikus fogásainkat tartalmazza, séfünk ugyancsak az őszi szezonra hangolta. Ez a menüsor továbbra is hűen tükrözi Mede Ádám séf elköteleződését a kiváló minőségű lokális alapanyagok, húsok (marhaoldalas, fürj, fácán), halak (tokhal, pisztráng) mellett. Ismerős, emlékeket felidéző ételek (halászlé, bodag, mézes krémes) meglepő és játékos formában.
A vegán menü fogásai szintén hűen tükrözik a betakarítás, az őszi „aranynapok” időszakának buja gazdagságát a gyökérzöldségek, hagymafélék, magvak, őszi gyümölcsök sokfélesége révén. Merész, határozott savak, izgalmas ázsiai összetevők, szokatlan ízpárosítások teszik emlékezetessé a növényi alapú menüsorunkat.
Szombati ebédmenünket is új fogásainkból állítottuk össze, így érdemes akár ebédidőben is felkeresni éttermünket!
Laurel – Top étterem Budapest belvárosában
Formabontó menük, fiatalos lendület és az ételek iránti fanatizmus.
A Michelin Guide és a DinnerGuide top 10 étterem Budapest rangsorán több alkalommal szerepeltünk.